Page 3 - JIP magazín jaro 2021
P. 3
NEJLEPŠÍ DÁREK
PRO NI
M ilé čtenářky, milí čtenáři,
čas běží jako voda. Není to tak dávno,
co jsme oslavili Nový rok, a už se na
nás pomaloučku, polehoučku chystá
jaro. A jaro vždycky přinášelo nové naděje, nové začá-
tky, prostě je to čas zkoušet nové věci. Proto jsme pro
vás v prvním letošním čísle JIP magazínu přichystali
BAILEYS mix nápadů, které vás inspirují.
HORKÁ To, co byste určitě neměli minout, jsou recepty
z francouzské drůbeže nebo příprava mořských plodů.
ČOKOLÁDA S návody, které pro vás připravil šéfkuchař Dalibor
Navrátil, nachystáte luxusní jídla raz dva.
Kromě toho vám přinášíme náměty na valentýnské
5 cl Baileys Original, dobroty, kterými na svátek zamilovaných svou drahou
25 cl horká čokoláda, polovičku zaručeně potěšíte. A pokud si nepotrpí
šlehačka na sladké, uvařte jí něco z české klasiky.
Ať už se z našeho magazínu necháte inspirovat
čímkoli, přejeme vám, ať vás to naplní radostí
z tvoření. Protože to je to hlavní.
Krásné dny vám přeje
JIP Východočeská
Gastro MAGAZÍN, čtvrtletní periodikum zaměřené na kvalitní Vydavatel:
gastronomii, nové trendy, zboží a vyhlášené podniky v ČR. JIP Východočeská, a.s., Hradišťská 407, 533 52 Staré Hradiště
REDAKCE Dále vydáváme: www.jip-potraviny.cz/katalogy
JIP GastroMagazín připravil tým JIP východočeská Kontakt: marketing@jip-napoje.cz
ve spolupráci s GastroStudiem JIP
Publisher: Michal Lelek Redaktor: Karolína Frýdová www.jip-potraviny.cz, www.jip-gastrostudio.cz
Artdirector: Petra Králová Šéfkuchař: Dalibor Navrátil FB /jip.potraviny IG: /jip_potraviny
Členové silné velkoobchodní skupiny JIP:
MAGAZÍN JARO 2021 3
PIJSROZUMEM.CZ