Page 3 - Magazín JIP Potraviny
P. 3
M ilé čtenářky, milí čtenáři,
už je za dveřmi, už je cítit, opravdu se blíží! Léto, které máme spojené se sluncem,
odpočinkem a dovolenou. Tu pravděpodobně letos nestrávíme za hranicemi, ale spíše
v naší české kotlině. Aby se vám přeci jen po cestách světem tak moc nestýskalo,
připravili jsme pro vás s našimi kuchaři nejznámější zahraniční pokrmy, abyste mohli nechat cestovat
alespoň své chuťové pohárky. Kuchař Dalibor Navrátil vás v novém čísle magazínu naučí krok po kro-
ku, jak připravit stejně dokonalé sushi, jako ho dělají v Japonsku. S recepty kuchaře Martina Vaňka
zase lehce uvaříte krásně barevnou, vonící, a hlavně skvěle chutnající španělskou kuchyni. No a kdyby
vás mezinárodní recepty omrzely, zůstaňte u nás – kuchař Vítek Kudrna ukáže, jak na hezkou českou
kuchyni. Tak ať vám chutná!
Pohodový začátek léta vám přeje
JIP východočeská
Gastro MAGAZÍN, čtvrtletní periodikum zaměřené na kvalitní Vydavatel:
gastronomii, nové trendy, zboží a vyhlášené podniky v ČR. JIP východočeská, a. s., Hradišťská 407, 533 52 Staré Hradiště
REDAKCE Dále vydáváme: www.jip-potraviny.cz/katalogy
JIP GastroMagazín připravil tým JIP východočeská Kontakt: marketing@jip-napoje.cz
ve spolupráci s GastroStudiem JIP
Publisher: Michal Lelek Kuchaři: Dalibor Navrátil www.jip-potraviny.cz, www.jip-gastrostudio.cz
Artdirector: Petra Králová Martin Vaněk FB /jip.potraviny
Redaktor: Karolína Frýdová Vít Kudrna IG: /jip_potraviny
Členové silné velkoobchodní skupiny JIP:
MAGAZÍN 2/2021 3