Page 3 - Magazín JIP Potraviny
P. 3
M ilé čtenářky, milí čtenáři,
letošní rok je plný dvojek. A dvojka je prý číslem spolupráce, společen-
skosti, ale například i trpělivosti. Možná je to náhoda, ale dalo by se
říct, že v novém čísle JIP magazínu se ocitá špetka všeho. Najdete v něm
totiž třeba téma zabijačky a masopustu. Obě události vždy byly společenskou záležitostí,
které měly pro naše předky velký význam, a obzvlášť zabijačka by se bez spolupráce
konala jen steží. A trpělivost? Příprava dobrého jídla se nedá uspěchat, a bez trpěli-
vosti se tak při vaření či pečení těžko obejdete. Uvidíte, že se vám bude hodit, až budete
připravovat třeba gnocchi a ravioli nebo recepty s ananasem.
Tak směle do toho :-)
Vaše JIP východočeská
Gastro MAGAZÍN, periodikum zaměřené na kvalitní gas- Vydavatel:
tronomii, nové trendy, zboží a vyhlášené podniky v ČR. JIP východočeská, a. s., Hradišťská 407, 533 52 Staré Hradiště
REDAKCE Dále vydáváme: www.jip-potraviny.cz/katalogy
JIP GastroMagazín připravil tým JIP východočeská Kontakt: marketing@jip-napoje.cz
ve spolupráci s GastroStudiem JIP
Publisher: Michal Lelek www.jip-potraviny.cz www.jip-gastrostudio.cz
Artdirector: Petra Králová FB /jip.potraviny IG: /jip_potraviny
Redaktor: Karolína Frýdová
Členové silné velkoobchodní skupiny JIP:
3