Magazíny

Pro naše partnery, zákazníky a ostatní vydáváme čtvrtletní periodikum zaměřené na kvalitní gastronomii, nové trendy, zboží a vyhlášené podniky v ČR.

JIP Magazín je čtvrtletní periodikum zaměřené na kvalitní gastronomii, nové trendy, zboží a vyhlášené podniky v ČR.

Cíle časopisu:

  •     Sledovat trendy moderní gastronomie s důrazem na čerstvost a kvalitu potravin.
  •     Představovat recepty, přípravu jídel i jejich servírování.
  •     Představovat úspěšné kuchaře (nositele ocenění).
  •     Přinášet rozhovory se známými osobnostmi s důrazem na jejich vztah ke gastronomii.
  •     Představovat nejlepší gastroprovozovny v České republice.

Část nákladu je cíleně distribuována po celé České republice:

  •     Velkoobchodním zákazníkům skupiny JIP – restauracím, barům, jídelnám.
  •     Vedoucím maloobchodních provozoven potravin.

Další část tištěného nákladu je volně k dispozici všem zákazníkům obchodů Cash and Carry na jedenácti místech v České republice.

Maloobchodním zákazníkům ze sítí JIP a PLUS JIP je časopis k dispozici ke stažení na našich stránkách a registrovaným zákazníkům je také zasílán elektronicky do jejich e-mailové schránky.

JIP MAGAZÍN JARO 2017


JIP MAGAZÍN ZIMA 2016


JIP MAGAZÍN SPECIÁL 2016


JIP Magazín jaro 2016 - VELIKONOČNÍ RECEPTY

JIP MAGAZÍN JARO 2016


JIP Magazín jaro 2016 - VELIKONOČNÍ RECEPTY

JIP MAGAZÍN ZIMA 2015


JIP MAGAZÍN PODZIM 2015

JIP MAGAZÍN LÉTO 2015


JIP MAGAZÍN JARO 2015


JIP MAGAZÍN ZIMA 2014


JIP MAGAZÍN PODZIM 2014